Var hittar jag serienumret på Mirkas elverktyg?

Written by Matti Rossi

Last published at: August 13th, 2021

Placeringen av serienumret på elverktyg från Mirka varierar beroende på vilket verktyg det rör sig om.
Här hittar du information om var du hittar numret på flera av våra maskiner och verktyg.

Klicka på länken nedan för att öppna en instruktionsfil i PDF-format.

Mirka® AOS oscillerande slipmaskin
Serienumret sitter på verktygets framsida. (länk)

Mirka® AOS-B och AROS-B batteridrivna verktyg
Serienumret sitter på änden av verktyget, bredvid det löstagbara batteriet. (länk)
OBS, batteriet har ett eget serienummer.

Mirka® AROP-B och ARP-B batteridrivna verktyg
Serienumret sitter på änden av verktyget, bredvid det löstagbara batteriet. (länk)
OBS, batteriet har ett eget serienummer.

Mirka® DEOS elektrisk planslipmaskin
På verktyg med serienummer upp till 9341XXXXX001 sitter serienumret på höger sida av verktygets huvuddel. (länk)
På verktyg med serienummer 9341XXXXX001 och uppåt sitter serienumret på typskylten.

Mirka® DEROS elektrisk excenterslipmaskin
På verktyg med serienummer upp till 9341XXXXX001 sitter serienumret till vänster på verktygets huvuddel, ovanför modellskylten. (länk)
På verktyg med serienummer 9341XXXXX001 och uppåt sitter serienumret på typskylten.

Mirka® OS pneumatiska planslipmaskiner
Serienumret sitter på verktygets undersida, bredvid tillbehörsfästet. (länk)

Mirka® PROS pneumatiska rondellslipmaskiner
Serienumret sitter till vänster på verktygets huvuddel, ovanför modellskylten. (länk)

Mirka® ROS pneumatiska rondellslipmaskiner
Serienumret sitter på verktygets undersida, bredvid tillbehörsfästet. (länk)

Mirka® ROS2 pneumatiska rondellslipmaskiner
Serienumret sitter på handtagets ände i verktygets huvuddel, bredvid tillbehörsfästet. (länk)

Mirka® ROP2 oscillerande polermaskin utan dammutsug
Serienumret sitter på handtagets ände i verktygets huvuddel. (länk)

Mirka® dammsugare 915
Serienumret sitter på en etikett på den svarta plastöverdelen. (länk)

Mirka® dammsugare 1025
Serienumret sitter framtill på maskinen, på etiketten bredvid slangfästet. (länk)

Mirka® dammsugare 1230
Serienumret sitter på en etikett baktill på maskinen. (länk)

Mirka® LEROS väggslipmaskin 225 mm
Serienumret sitter på maskinens undersida, bredvid slang- och sladdfästena. (länk)

Mirka® MIRO 955 väggslipmaskin
Serienumret sitter på en etikett i det gula området nära handtaget. (länk)

Mirka® PS 1437 polermaskin
Serienumret sitter på en etikett på maskinens svarta huvuddel. (länk)

Mirka® PS 1524 polermaskin
Serienumret sitter på en etikett på verktygets vita huvuddel. (länk)