Slik skaffer du myMirka-appen

Last published at: August 13th, 2021

Tilgjengelighet og utstyrskrav

myMirka er gratis tilgjengelig over hele verden i Google Play og App Store. myMirka gir mulighet for tilkobling via Bluetooth lavenergiteknologi og er tilgjengelig i land der Mirka er Bluetooth-sertifisert. myMirka Lite (Bluetooth-tilkobling deaktivert) er tilgjengelig i alle andre land.

Liste over land der Bluetooth er aktivert i myMirka-appen

Utstyrskrav for myMirka-appen

• Krever versjon 5.0 eller nyere for Android-enheter

• Krever versjon 9.1 eller nyere for iOS-enheter

• myMirka er ikke kompatibel for Windows-enheter

Last ned myMirka-appen

Tilgjengelig språkversjoner

myMirka-appen har integrert serverkommunikasjon med andre myMirka-tjenester. Tilgjengelige språkversjoner står oppført nedenfor. Engelsk er basisspråket og også standardspråket i land der det lokale språket ikke er tilgjengelig.

• Kinesisk forenklet (zh-Hans)
  • Tsjekkisk (cs)
  • Dansk (da)
  • Nederlandsk (nl)
  • Estistk (ee)
  • Finsk (fi)
  • Fransk (fr)
  • Tysk (de)
  • Italiensk (it)
  • Latvisk (lv)
  • Litauisk (lt)
  • Norsk (no)
  • Polsk (pl)
  • Portugisisk, Brasil (pt-br)
  • Russisk (ru)
  • Spansk (es)
  • Svensk (sv)
  • Tyrkisk (tr)

Registrer deg som bruker

myMirka-appen ber brukeren om å registrere seg når han/hun åpner myMirka for første gang.
Hvis brukeren bestemmer seg for ikke å registrere seg, vil myMirka minne brukeren på å registrere seg en stund senere og gjenta denne meldingen til brukeren har registrert seg.