Funksjoner og egenskaper i myMirka-appen

Last published at: August 13th, 2021

Lagring og bruk av data

myMirka sender dataene til Mirkas database. Mirka innhenter, registrerer, behandler, bruker og overfører følgende data fra myMirka: Kontoregistreringsopplysninger (f.eks. navn, adresse, e-postadresse, telefonnumre), verktøy-ID, data om bruk av verktøy samt verktøyets posisjon. Mirka kan analysere og bruke mine data til produktregistrering og -støtte, markedsundersøkelse, produktutvikling og markedsføring. Mirka kan også bruke verktøy (f.eks. Google Analytics) til å samle inn informasjon om min bruk av appen (f.eks. hvilke funksjoner jeg bruker og når) og utstyret mitt (f.eks. operativsystem), herunder IP-adressen min (bruksdata) for å vurdere bruken av appen samt forbedre den. Bruksdataene vil bli lagret i en database som eies av Mirka og vil bare bli brukt av Mirka som et ledd i produktvedlikehold og produktutvikling.

Merk! De fleste, men ikke alle, av Mirkas elektriske og batteridrevne verktøy er Bluetooth-aktivert. I enkelte land er Bluetooth-funksjonen deaktivert på grunn av lokale bestemmelser.

Garantiregistrer Mirka elektroverktøy via myMirka-appen

Hvis ditt Mirka elektroverktøy er Bluetooth-aktivert, kan du registrere det via myMirka-appen.

Last ned appen fra App Store eller Google Play. Klikk på knappen «Registrer verktøy» og fyll ut skjemaet for garantiregistrering.

For å gjøre registreringen lettere, kobler du ganske enkelt ditt Mirka elektroverktøy til myMirka-appen. Da vises produktnavnet og serienummeret automatisk i skjemaet.

Hvis du velger å ikke koble verktøyet til appen eller befinner deg i et land hvor Bluetooth-funksjonen er deaktivert, kan du sette inn serienummeret ved å finne frem til strekkoden for serienummer (S/N) på produktemballasjen og skanne den. Fortsett ved å skanne strekkoden for produkt-EAN eller UPC på produktetiketten hvis produktnavnet ikke vises automatisk.

Legg inn kjøpsdatoen, last opp og lagre kjøpskvitteringen eller fakturaen og send inn garantiregistreringen.

Les mer og følg de trinnvise instruksjonene på https://www.mirka.com/no/se/no_warranty/

Kontakt oss via myMirka-appen

Det er enkelt å kontakte oss og gi tilbakemeldinger via myMirka-appen. Kontaktopplysningene dine kan bli lagt inn automatisk hvis du har fylt ut registreringsskjemaet. Skriv inn meldingen din, gi en tilbakemelding i form av et smilefjes og send inn. Svar på meldingen din vil bli sendt til den registrerte e-postadressen.

Les nyhetene våre

Via nyhetsknappen kommer du til nyhetssiden vår på nettstedet. Hvis ingen nyheter publiseres på ditt lokale nettsted, eller hvis Mirka ikke har et lokalt nettsted i landet hvor du bor, kommer du til vår hovedside for nyheter på www.mirka.com.

Vise og laste ned dokumenter

Via dokumentknappen kommer du til håndbøker, sprengskisser og litteratur for maskinene som finnes på nettstedene våre. Du kan vise eller laste ned pdf-versjoner på enheten din.

Koble til verktøyet ditt via appen

Ved å koble til Mirkas smarte elektriske slipemaskiner via Bluetooth lavenergiteknologi med mobilappen får operatøren informasjon om slipeoperasjonen. Appen måler det aktuelle vibrasjonsnivået og viser det på en fargegradert skala. Operatørene kan enkelt se og følge med på eksponeringsnivået som er registrert i løpet av de fem siste arbeidsminuttene. I tillegg visualiseres hastigheten i en egen måler.

Operatørene kan også måle den daglige vibrasjonseksponeringen, forutsatt at verktøyet alltid er koblet til appen. Vibrasjonsnivået måles i henhold til standarden ISO 5349-1:2001(E). Speedometeret blir gult når operatøren har blitt eksponert for et maksimalt daglig vibrasjonsnivå på 2,5 m/s2. Appen gir også råd om hvordan vibrasjonene kan reduseres og informerer om når den maksimale daglige vibrasjonseksponeringen er overskredet.

Hvordan kobler jeg verktøyet mitt til myMirka-appen?‍

Koble til automatisk

Du kan aktivere en funksjon for automatisk tilkobling for verktøyet som sist var tilkoblet.
Kun én enhet kan være tilkoblet via Bluetooth på en gang
.

Endre enhetsnavn

myMirka-appen genererer automatisk navnet på elektroverktøyet og serienummeret. Ved å redigere det kan du gi verktøyet et eget eller tilpasset navn.