Hvor finner jeg serienummeret på Mirkas kraftdrevne verktøy?

Written by Matti Rossi

Last published at: August 13th, 2021

Plasseringen av serienummeret på kraftdrevne verktøy fra Mirka avhenger av det aktuelle verktøyet.
Her kan du se hvor du finner serienummeret på flere av våre verktøy.

Klikk på lenkene nedenfor for å se en PDF-fil med instruksjoner.

Mirka® AOS vinklet eksenterslipemaskin
Serienummeret er plassert foran på verktøyet. (lenke)

Mirka® AOS-B og AROS-B batteridrevne verktøy
Serienummeret er plassert i enden av verktøyet, ved siden av det uttakbare batteriet. (lenke)
Batteriet har sitt eget serienummer.

Mirka® AROP-B og ARP-B batteridrevne verktøy
Serienummeret er plassert i enden av verktøyet, ved siden av det uttakbare batteriet. (lenke)
Batteriet har sitt eget serienummer.

Mirka® DEOS elektrisk planslipemaskin
På verktøy med serienummer opp til 9341XXXXX001 er serienummeret plassert på høyre side av verktøyhuset. (lenke)
På verktøy med serienummer 9341XXXXX001 og høyere er serienummeret plassert på typeskiltet.

Mirka® DEROS elektrisk eksenterslipemaskin
På verktøy med serienummer opp til 9341XXXXX001 er serienummeret plassert over modellbetegnelsen, på huset på venstre side. (lenke)
På verktøy med serienummer 9341XXXXX001 og høyere er serienummeret plassert på typeskiltet.

Mirka® OS pneumatiske planslipemaskiner
Serienummeret er plassert på undersiden av verktøyet, ved siden av tilkoblingen. (lenke)

Mirka® PROS pneumatiske eksenterslipemaskiner
Serienummeret er plassert over modellbetegnelsen på huset, på venstre side. (lenke)

Mirka® ROS pneumatiske eksenterslipemaskiner
Serienummeret er plassert på undersiden av verktøyet, ved siden av tilkoblingen. (lenke)

Mirka® ROS2 pneumatiske eksenterslipemaskiner
Serienummeret er plassert på enden av husets håndtak, ved siden av tilkoblingen. (lenke)

Mirka® ROP2 eksenterpolermaskin uten støvavsug
Serienummeret er plassert på enden av husets håndtak. (lenke)

Mirka® støvsuger 915
Serienummeret er plassert på et klebeskilt på den svarte øvre delen av plast. (lenke)

Mirka® støvsuger 1025
Serienummeret er plassert på maskinens front, på klebeskiltet ved siden av slangetilkoblingen. (lenke)

Mirka® støvsuger 1230
Serienummeret er plassert på et klebeskilt bak på maskinen. (lenke)

Mirka® LEROS veggslipemaskin 225 mm
Serienummeret er plassert på undersiden av maskinen, ved siden av slange- og ledningstilkoblingene. (lenke)

Mirka® MIRO 955 veggslipemaskin
Serienummeret er plassert på et klebeskilt på den gule delen nær håndtaket. (lenke)

Mirka® PS 1437 polermaskin
Serienummeret er plassert på et klebeskilt på den svarte delen av maskinhuset. (lenke)

Mirka® PS 1524 polermaskin
Serienummeret er plassert på et klebeskilt på den hvite delen av verktøyhuset
(lenke)