Fordeler ved å registrere elektroverktøyet

Last published at: August 13th, 2021

Du oppnår gode fordeler ved å registrere ditt Mirka elektroverktøy. Hvis du dessuten gjør det innen 30 fra kjøpsdatoen, utvider vi garantien med ett år. Registreringsprosessen er rask og enkel, så vi kommer ikke til å oppta mye av din verdifulle tid. Garantisertifikater er verktøy- og kundespesifikke. Det vil si at hvert verktøy må registreres separat, og garantien kan ikke overføres til en annen person eller et annet selskap.

Merk! Hvis verktøyet, batteriet eller laderen brukes kontinuerlig i industrielle anvendelser, er garantiperioden bare ett år.

Garantireparasjonen utføres av et autorisert Mirka-utdannet servicesenter som bruker originale Mirka reservedeler.A