Hvilke produkter behøves for å slipe gipsplater?

Last published at: August 13th, 2021

Til sliping av en gipsplatevegg anbefaler vi slipeklossen Handy, slipeverktøyet Decosander eller vegg- og takslipemaskinen Mirka LEROS. Alle disse alternativene støtter støvfri sliping, ved bruk av kompatible Mirka-produkter og -støvsugere.

For å gjøre sliping av gips og gipsplater praktisk og støvfritt anbefaler vi at du bruker Mirkas slipebånd. Abranet Ace HD passer best for grove overflater, f.eks. ved sliping av flislim, tapetrester og ujevne områder. Bruk Abranet til alt annet.

I utvalget av Abranet slipemateriell anbefaler vi en grovhet på P180, og P120 når man bruker vanlige slipemateriell.