Slipning av skrovligt och ojämnt trä

Written by Matti Rossi

Last published at: September 28th, 2021

I vår broschyr om lösningar för träslipning (på engelska) hittar du information om vilka produkter som behövs för slipning av skrovligt och ojämnt trä. Här nedan finns en skärmbild av sidan 6.

För bandslipning av hårt trä rekommenderas materialen Hiolit XO och Ultimax, och materialen Abranet Ace HD och Ultimax för slipning med rondeller .

För bandslipning av mjukt trä rekommenderas materialen Hiolit XO och Avomax Antistatic, och materialen Abranet Ace Hd och Coarse Cut för slipning med rondeller .

För bandslipning av MDF rekommenderas materialen Hiolit XO och Sica Coarse, och materialen Abranet Ace HD och Ultimax för slipning med rondeller.

I broschyren finns även annan användbar info om träslipning. Du hittar broschyren i webbsidans övre balk under rubriken ”Broschyrer”, eller genom att klicka här (länk).