Installera myMirka-appen

Last published at: August 9th, 2021

Tillgänglighet och systemkrav

myMirka kan laddas ned kostnadsfritt från Google Play och App Store (möjliget för köp i app för avancerade funktioner). myMirka möjliggör BLE-anslutning (Bluetooth Low Energy) i länder där Mirka är Bluetooth-certifierade. myMirka Lite (utan Bluetooth-anslutning) finns tillgänglig i alla andra länder.

Länder där Bluetooth är aktiverat i myMirka-appen: EU-länder, Australien, Bosnien och Hercegovina, Kanada, Kina, Indien, Nya Zeeland, Norge, Ryssland, Serbien, Schweiz, Turkiet och USA

Systemkrav för myMirka-appen

• Version 5.0 eller senare krävs för Android-enheter

• Version 9.1 eller senare krävs för iOS-enheter

• myMirka är inte utvecklad för Windows-enheter

Ladda ner myMirka-appen

Tillgängliga språkversioner

Tillgängliga språkversioner för myMirka finns listade nedan. Grundspråket är engelska. Engelska är även standardspråk i länder där det lokala språket inte finns tillgängligt.

• Danska (da)
  • Estniska (ee)
  • Finska (fi)
  • Franska (fr)
  • Italienska (it)
  • Kinesiska, förenklad (zh-Hans)
  • Lettiska (lv)
  • Lithauiska (lt)
  • Nederländska (nl)
  • Norska (no)
  • Polska (pl)
  • Portugisiska, brasilianska (pt-br)
  • Ryska (ru)
  • Spanska (es)
  • Svenska (sv)
  • Tjeckiska (cs)
  • Turkiska (tr)
  • Tyska (de)

Registrera dig som användare

Första gången du öppnar myMirka-appen blir du tillfrågad att registrera dig som användare.
Om du väljer att inte registrera dig, påminner myMirka dig om detta med jämna mellanrum till dess att du har registrerat dig.