Hur registrerar jag min maskin

Last published at: August 9th, 2021

Du kan registrera din Mirka-maskin via

1. myMirka-appen
2. registreringsformuläret på vår hemsida

1. Registrering med myMirka-appen

Det snabbaste och enklaste sättet att registrera din maskin är att använda myMirka-appen.
Det finns två olika alternativ för garantiregistrering via myMirka-appen:

A) myMirka garantiregistrering för maskin med Bluetooth-anslutning

Om du redan är en registrerad myMirka-användare kan du gå direkt till steg 2.

1. Ladda ner eller öppna myMirka-appen

Ladda ner och öppna myMirka via App Store eller Google Play.
 Fyll i registreringsformuläret som visas när du öppnar myMirka eller öppna det manuellt via ikonen.

2. Anslut din maskin

Aktivera Bluetooth på din mobila enhet.
Anslut maskinens elkabel till ett eluttag. Tryck och håll inne "+"-knappen samtidigt som du slår på maskinen med On-/Off-knappen. Bluetooth är aktiverat när LED-lampan till vänster lyser grönt.
Skanna och anslut maskinen via din mobila enhet.

3. Slutför garantiregistreringen

Tryck på knappen ”Registrera verktyg” på startsidan.
Dubbelkolla att maskinens serienummer och produktnamn visas automatiskt i formuläret.
Ange inköpsdatum och kontrollera att övrig information är korrekt.
Ta ett foto av inköpskvittot och ladda upp det i formuläret.
Skicka in formuläret för garantiregistrering.
Du får en bekräftelse via e-post på att registreringen har mottagits.
Samma information sparas också i myMirka under Inställningar.

B) myMirka garantiregistrering för en Mirka-maskin utan Bluetooth-anslutning

Om du redan är en registrerad myMirka-användare kan du gå direkt till steg 2.

1. Ladda ner eller öppna myMirka-appen

Ladda ner och öppna myMirka via App Store eller Google Play.
 Fyll i registreringsformuläret som visas när du öppnar myMirka eller öppna det manuellt via ikonen.

2. Starta garantiregistreringen

Välj ikonen för garantiregistrering i myMirka-appen.

3a. Skanna serienumrets (S/N) streckkod på förpackningen

Leta upp serienumrets (S/N) streckkod på förpackningen och skanna den.

3b. Skanna EAN-/UPC-koden på produktetiketten

Om produktnamnet inte visas automatiskt, fortsätt med att skanna produktens EAN- eller UPC-kod, som finns på produktetiketten på förpackningen.

4. Slutför garantiregistreringen

Ange inköpsdatum och kontrollera att övrig information är korrekt.
Ta ett foto av inköpskvittot och ladda upp det i formuläret.
Skicka in formuläret för garantiregistrering.
Du får en bekräftelse via e-post på att registreringen har mottagits.
Samma information sparas också i myMirka under Inställningar.

2. Registrering på Mirkas webbplats

Du kan registrera din maskin genom att fylla i registreringsformuläret på https://www.mirka.com/sv/fi/fi_warranty_registration_new/
När registreringen är klar får du en bekräftelse via e-post, med alla detaljer om den inkomna garantiregistreringen. Spara denna bekräftelse på förlängd garanti i händelse av reparationsärenden.