Var hittar jag serienummern på min maskin

Written by Matti Rossi

Last published at: September 28th, 2021

Var serienummern finns beror på maskinen i fråga.
I denna artikel hittar du svar på var nummern finns på de flesta av våra maskiner.

Genom att klicka på länkarna hittar du illustrerande anvisningar i PDF-format.

Mirka® AOS Pneumatiska excenterslipmaskiner

Serienummern finns på maskinens framsida. (länk)

Mirka® AOS-B and AROS-B Batteridrivna slipmaskiner
Serienummern finns på maskinens baksida, bredvid det löstagbara batteriet.(länk)
Batteriet har en egen serienummer.

Mirka® AROP-B & ARP-B Batteridrivna polermaskiner
Serienummern finns på maskinens baksida, bredvid det löstagbara batteriet.(länk)
Batteriet har en egen serienummer.

Mirka® DEOS Elektriska planslipmaskiner
Serienummern finns på maskinhusets högra sida. (länk)

Mirka® DEROS Elektriska excenterslipmaskiner
Serienummern finns på maskinhusets vänstra sida, ovanför modellnamnet. (länk)

Mirka® OS Pneumatiska planslipmaskiner
Serienummern finns på maskinens undersida, bredvid uttaget. (länk)

Mirka® PROS Pneumatiska excenterslipmaskiner
Serienummern finns på maskinens vänstra sida, ovanför modellnamnet. (länk)

Mirka® ROS Pneumatiska excenterslipmaskiner
Serienummern finns på maskinens undersida, bredvid uttaget. (länk)

Mirka® ROS2 Pneumatiska excenterslipmaskiner
Serienummern finns på änden av maskinens handtag, bredvid uttaget. (länk)

Mirka® ROP2 Polermaskiner utan dammutsug
Serienummern finns på änden av maskinens handtag. (länk)

Mirka® 915 Dammsugare
Serienummern finns på ett klistermärke på dammsugarens svarta överdel.(länk)

Mirka® 1025 Dammsugare
Serienummern finns på ett klistermärke på dammsugarens framsida, intill slangfästet.(länk)

Mirka® 1230 Dammsugare
Serienummern finns på ett klistermärke på dammsugarens baksida.(länk)

Mirka® LEROS Väggslipmaskin 225mm
Serienummern finns på maskinens undersida, intill slang- och sladdfästet. (länk)

Mirka® MIRO 955 Väggslipmaskin
Serienummern finns på ett klistermärke på den gula delen nära handtaget. (länk)

Mirka® PS 1437 Polermaskin
Serienummern finns på ett klistermärke på maskinens svarta del.(länk)

Mirka® PS 1524 Polermaskin
Serienummern finns på ett klistermärke på maskinens vita del.  (länk)