Var hittar jag maskinernas sprängskisser

Last published at: August 9th, 2021

Maskinens sprängskiss finns i dess produktsidas nedre del. Vidare instruktion på hur du hittar sprängskissarna:

Börja med att välja din maskin, endera genom att välja en lämplig underkategori ur listan till vänster eller genom att använda sökfältet. Du kan också bläddra mellan maskinerna per produktnamn.

När du hittat din maskin, klicka upp dess produktsida och skrolla ner. Sprängskissen hittas under rubriken "Tillgängliga Dokument" längst ner på sidan.