Kuinka rekisteröin koneeni

Last published at: July 6th, 2021

Voit rekisteröidä koneesi kahdella tavalla:

1. myMirka sovelluksen kautta
2. Takuun rekisteröintilomakkeen kautta

1. Rekisteröidy myMirka sovelluksen kautta

myMirka-sovelluksen kautta saat koneesi rekisteröityä nopeasti ja helposti.
Voit tehdä takuurekisteröinnin myMirka-sovelluksen kautta kahdella tavalla:

A) myMirka takuurekisteröinti Mirkan koneelle Bluetooth-yhteyden avulla

Jos olet jo rekisteröitynyt myMirkan käyttäjäksi, voit siirtyä takuurekisteröinnin toiseen vaiheeseen.

1. Lataa tai avaa myMirka

Lataa ja avaa myMirka App Store:n tai Google Play:n kautta.
 Täytä rekisteröintilomake. Mikäli lomake ei ilmene automaattisesti voit avata sen manuaalisesti ikonin kautta.

2. Yhdistä koneesi

Aktivoi Bluetooth puhelimellasi.
Kytke koneen virtajohto pistorasiaan. Pidä + nappula sisään painettuna ja käynnistä kone on/off-nappulasta. Vasemmanpuolinen LED valo syttyy (vihreä), sen merkiksi että Bluetooth on toiminnassa.
Skannaa ja yhdistä koneesi puhelimeesi.

3. Viimeistele takuurekisteröinti

Paina takuun rekisteröintinappulaa aloitussivulla.
Tarkista, että koneen nimi ja sarjanumero ilmenee lomakkeeseen automaattisesti.
Lisää ostopäivämäärä ja tarkista, että kaikki lomakkeeseen täytetty tieto täsmää.
Ota ostokuitistasi kuva, ja liitä se lomakkeeseen.
Lähetä rekisteröintilomake.
Kun rekisteröinti on onnistunut, saat vahvistusviestin sähköpostiin.
Sama tieto tallentuu myös myMirkan asetukset-osioon.

B) myMirka takuun rekisteröinti ilman Bluetooth-yhteyttä

Jos olet jo rekisteröitynyt myMirkan käyttäjäksi, voit siirtyä takuurekisteröinnin toiseen vaiheeseen.

1. Lataa tai avaa myMirka

Lataa ja avaa myMirka App Store:n tai Google Play:n kautta.
 Täytä rekisteröintilomake. Mikäli lomake ei ilmene automaattisesti kun avaat sovelluksen, voit avata sen manuaalisesti ikonin kautta.

2. Aloita takuun rekisteröinti

Klikkaa takuun rekisteröintinappulaa myMirka sovelluksessa.

3a. Skannaa koneen pakkaukseen kiinnitetty sarjanumeroviivakoodi (S/N)

3b. Skannaa tuotteen EAN/UPC-viivakoodi tuotteen etiketistä

Mikäli tuotteen nimi ei ilmene automaattisesti, jatka skannaamalla tuotteen EAN tai UPC viivakoodi tuotepakkauksen etiketistä.

4. Viimeistele takuun rekisteröinti

Paina takuun rekisteröintinappulaa aloitussivulla.
Tarkista, että koneen nimi ja sarjanumero ilmenee lomakkeeseen automaattisesti.
Lisää ostopäivämäärä ja tarkista, että kaikki lomakkeeseen täytetty tieto täsmää.
Ota ostokuitistasi kuva, ja liitä se lomakkeeseen.
Lähetä rekisteröintilomake.
Kun rekisteröinti on onnistunut, saat vahvistusviestin sähköpostiin.
Sama tieto tallentuu myös myMirkan asetukset-osioon.

2. Rekisteröi koneesi Mirkan verkkosivun kautta

Voit rekisteröidä koneesi takuun rekisteröintilomakkeen kautta.

Kun rekisteröinti on onnistunut, saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Viesti sisältää kaikki tiedot takuun rekisteröinnistä. Muista säästää vahvistus pidennetystä takuusta mahdollista huoltoa varten.