Koneen rekisteröinnin edut

Last published at: July 6th, 2021

Saat merkittäviä etuja rekisteröimällä Mirka-koneesi. Ja rekisteröit koneesi 30 päivän kuluessa ostopäivästä, pidennämme sen takuuaikaa yhdellä vuodella. Rekisteröinti on nopeaa ja helppoa, joten emme tuhlaa kallista aikaasi. Takuutodistukset ovat kone- ja asiakaskohtaisia. Toisin sanoen jokainen kone täytyy rekisteröidä erikseen, eikä takuuta voi siirtää toiselle henkilölle tai yritykselle.

Huom! Jos konettasi, akkua tai latauslaitetta käytetään jatkuvasti teollisissa sovelluksissa, takuuaika on vain yksi vuosi.

Takuukorjauksen suorittaa valtuutettu Mirkan kouluttama huoltokeskus käyttäen alkuperäisiä Mirka-varaosia.