myMirka-sovelluksen toiminnot ja ominaisuudet

Written by Matti Rossi

Last published at: September 8th, 2021

Tiedon varastoiminen ja käyttö

myMirka lähettää tiedot Mirkan tietokantaan. Mirka hankkii, rekisteröi, käsittelee, käyttää ja siirtää seuraavat tiedot myMirkasta: Tilin rekisteröinti (esim. nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumerot), kone ID, koneen käyttötiedot ja koneen sijainti. Mirka voi analysoida ja käyttää tietojasi tuoterekisteröintiä ja tukea varten, markkinatutkimusta, tuotekehitystä ja markkinointia varten. Mirka myös käyttää välineitä (esim. Google Analytics) kerätäkseen tietoa sovelluksesi käytöstä (esim. minkälaisia toimintoja käytät ja milloin), ja laitteestasi (esim. käyttöjärjestelmä) mukaan lukien IP-osoitteesi arvioidakseen sovelluksen käyttöä ja kehittääkseen sitä. Käyttötieto tallennetaan Mirkan omistamaan tietokantaan ja on ainoastaan Mirkan käytössä tuotteiden huolenpidon ja tuotekehityksen avustamiseksi.

Takuu – rekisteröi oma Mirka Power Tools-koneesi myMirka-sovelluksen kautta

Lataa sovellus App Storen tai Google Playn kautta. Napsauta 2+1-painiketta ja täytä takuun rekisteröintilomake.

Mikäli Mirka koneesi on varustettu Bluetoothilla, voit helposti yhdistää Mirka koneesi myMirka-sovellukseen ja tuotteen nimi ja sarjanumero ilmestyy lomakkeeseen automaattisesti.

Mikäli Mirka koneessasi ei ole Bluetooth-yhteyttä, etsi ja skannaa sarjanumeron (S/N) viivakoodi tuotepakkauksesta. Jatka skannaamalla tuotteen EAN tai UPC viivakoodi tuoteselosteesta, jos tuotenimi ei ilmene automaattisesti.

Lisää ostopäivämäärä, lataa ja tallenna ostokuitti tai lasku ja lähetä takuun rekisteröintilomake.

Lue lisää ja seuraa ohjetta: https://www.mirka.com/fi/fi/takuun_rekisterointi/

Ota meihin yhteyttä myMirka-sovelluksen kautta

Meihin on helppo olla yhteydessä ja antaa palautetta myMirka-sovelluksen kautta. Jos olet täyttänyt rekisteröintilomakkeen, yhteystietosi lisääntyy automaattisesti. Kirjoita viestisi, anna hymiö-palautetta ja lähetä. Vastaus viestiisi lähetetään rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

Lue uutisiamme

Uutispainike ohjaa sinut suoraan  uutissivulle.

Katso ja lataa tiedostoja

Tiedosto-painike ohjaa sinut verkkosivuiltamme löytyviin koneiden käyttöohjeisiin, räjäytyskuviin ja kirjallisuuteen. Voit katsoa tai ladata PDF-tiedostoja laitteellesi.

Yhdistä koneesi sovellukseen

Yhdistämällä Mirkan älykkäät sähköhiomakoneet mobiilisovellukseen Bluetooth matalaenergia-teknologian avulla saat kätevästi tietoa hiomatoiminnosta. Sovellus mittaa tärinätasoa reaali-aikaisesti ja näyttää sen värikoodatulla asteikolla. Pääset helposti seuraamaan altistustasoasi, jota näytetään aina viimeisimmiltä viideltä minuutista toiminnosta. Lisäksi nopeuslukema näkyy erillisessä kaaviokuvassa.

Voit myös mitata päivittäisen tärinäaltistusksesi edellyttäen, että työkalu on aina kytketty sovellukseen. Tärinätasot mitataan ISO 5349-1:2001 (E) standardin mukaisesti. Nopeusmittarin muuttuessa keltaiseksi käyttäjä on altistunut maksimaaliselle päivittäiselle tärinätasolle (2.5 m/s2). Sovellus antaa myös vinkkejä tärinän vähentämiseen kun päivittäinen tärinäaltistustaso on ylitetty.

Miten yhdistän koneeni myMirka sovellukseen‍

Yhdistä automaattisesti

Viimeksi yhdistetylle koneelle voit asettaa yhdistä automaattisesti-toiminnon. Bluetoothin kautta pystyy yhdistämään ainoastaan yhden koneen kerralla.

Vaihda koneen nimi

myMirka sovellus luo koneesi nimen ja sarjannumeron automaattisesti. Muokkaamalla tämän, voit antaa koneellesi henkilökohtaisen tai räätälöidyn nimen.