Miten yhdistän koneeni myMirka sovellukseen

Last published at: September 7th, 2021

Mirka® DEOS ja Mirka® DEROS sähkökäyttöiset koneet

1. Kytke koneen virtajohto pistorasiaan.
  2. Paina ja pidä pohjassa plus (+) -painiketta samalla kun kytket koneen päälle On/Off -painikkeesta.
  3. Vasemmanpuoleinen LED valo syttyy (vihreä), sen merkiksi että Bluetooth on toiminnassa.

Yhdistä laitteesi

1. Tarkista että Bluetooth on päälllä.
  2. Avaa myMirka sovellus ja valitse "yhdistä työkalu" ja "skannaa".
  3. Valitse työkalu listalta ja yhdistä. Koneesi on nyt yhdistetty myMirkaan ja valmis käytettäväksi.

Bluetooth yhteys katkeaa, kun koneen virtajohto irrotetaan pistorasiasta.

Mirka® LEROS seinähiomakone

1. Kytke koneen virtajohto pistorasiaan.
  2. Pidä plus (+) -painike sisään painettuna samalla kun kytket koneen päälle On/Off -painikkeesta.
  3. On/Off-painikkeen yläpuolella oleva LED valo (sininen) syttyy sen merkiksi, että Bluetooth on toiminnassa.

Yhdistä laitteesi

1. Tarkista että Bluetooth on päälllä.
  2. Avaa myMirka sovellus ja valitse "yhdistä työkalu" ja "skannaa".
  3. Valitse työkalu listalta ja yhdistä. Koneesi on nyt yhdistetty myMirkaan ja valmis käytettäväksi.

Bluetooth yhteys katkeaa, kun koneen virtajohto irrotetaan pistorasiasta.

Mirka® Akkukäyttöiset koneet

1. Pidä miinus-nappula sisään painettuna ja käynnistä samalla kone on/off-nappulasta
  2. Kun keskimmäinen LED valo vilkkuu, Bluetooth on aktivoitu.

Yhdistä laitteesi

1. Tarkista, että Bluetooth on päällä.
  2. Paina ”skannaa”-nappulaa myMirkassa
  3. Paina ”yhdistä”-nappulaa myMirkassa ja valitse koneesi listalta
  4. Kun keskimmäinen LED valo loistaa vihreänä, koneesi on yhdistetty myMirkaan ja valmis käytettäväksi