Miten hankin myMirka sovelluksen

Last published at: September 7th, 2021

Saatavuus ja systeemivaatimukset

myMirka sovelluksen voit ladata ilmaiseksi Google Play ja App Storesta. myMirka mahdollistaa BLE-yhteyden (Bluetooth Low Energy) kaikissa maissa, missä Mirka on Bluetooth-varmennettu. myMirka Lite (ilman Bluetooth-yhteyttä) on saatavilla joka maassa.

Maat, missä Bluetooth on aktivoitu myMirka-sovelluksessa: EU-maat, Australia, Bosnia-Hertsegovina, Kanada, Kiina, Intia, Uusi-Seelanti, Norja, Venäjä, Serbia, Sveitsi, Turkki ja USA.

myMirka sovelluksen systeemivaatimukset

• Android-laitteilta vaaditaan 5.0 tai uudemman version

• iOS-laitteilta vaaditaan 9.1 tai uudemman version

• myMirka ei ole yhteensopiva Windows-laitteiden kanssa

Lataa myMirka-sovellus

Saatavilla olevat kieliversiot

Saatavilla olevat kieliversiot löytyvät listattuna alla. Oletuskieli on englanti. Englanti on myös yleiskieli maissa, joiden paikalliskieli ei ole saatavilla.

• Eesti (ee)
  • Espanja (es)
  • Hollanti (nl)
  • Italia (it)
  • Kiina, pelkistetty (zh-Hans)
  • Latvia (lv)
  • Liettua (lt)
  • Norja (no)
  • Portugali, Brasilia (pt-br)
  • Puola (pl)
  • Ranska (fr)
  • Ruotsi (sv)
  • Saksa (de)
  • Suomi (fi)
  • Tanska (da)
  • Tšekki (cs)
  • Turkki (tr)
  • Venäjä (ru)

Rekisteröidy käyttäjäksi

Kun avaat myMirkan ensimmäistä kertaa, sovellus pyytää sinua rekisteröitymään käyttäjäksi. Jos valitset jättää rekisteröinnin väliin, myMirka muistuttaa sinua asiasta tasaisin välein, kunnes rekisteröidyt.