Miten valitsen oikean Remint hioma-aineen puhelimeni näytön hiontaan

Written by Matti Rossi

Last published at: September 7th, 2021

Suosittelemme Remintiä ainoastaan ammatti-/teollisuuskäyttöön.

Mittaa naarmun syvyys valitaksesi oikean Remint hioma-aineen karkeuden (10 on karkein ja 50 hienoin). Hio käyttämällä pieni määrä hioma-ainetta, Remint kuparilaikkaa sekä Mirka® DEROS 77 mm 350CV hiomakonetta. Jatka hiomista kunnes olet poistanut naarmut ja saavuttanut tasaisen, matan pinnan.

Kiillota näyttö käyttämällä Remint kiillotusaine H:ta, kiillotuslaikkaa nro. 1 sekä Mirka AP -kiillotuskonetta.

Viimeistele kiillotus käyttämällä Remint kiillotusaine H:ta, kiillotuslaikkaa nro. 2 sekä Mirka AP -kiillotuskonetta.

Lue lisää minisivustollamme: https://www.mirka.com/fi/remint/

Alla esittelyvideo naarmujen poistosta Mirka® Remintin avulla.