Kuinka asetan vakiokierrokset Mirka AROP-B:lle myMirkassa

Last published at: July 6th, 2021

Säädettävällä nopeudella saat optimaalisen kontrollin kiillotusprosessista. Voit myös säätää kierrosluvut ja automaattisen pysähdyksen näin:

1. Pidä + painike sisään painettua ja käynnistä samalla kone painamalla liipaisinta
  2. Kun keskimmäinen LED valo vilkkuu, Bluetooth on aktivoitu
  3. Yhdistä laitteesi painamalla skannaus-nappulaa myMirkassa
  4. Paina yhdistä-nappulaa myMirkassa ja valitse näytölle ilmestyneen koneen nimi
  5. Paina ”Auto-stop and RPM range management”
  6. Salli “Set fixed speed”
  7. Asenna vakiokierrokset
  8. Salli “Auto-stop time”
  9. Asenna automaattinen pysähdys
  10. Asennettu nopeus ja automaattinen pysähdys on nyt aktivoitu

Valmista tuli!

Tässä vielä video vakiokierrosten ja automaattisen pysähdyksen asettamisesta: