Sådan får du myMirka-appen

Written by Matti Rossi

Last published at: August 13th, 2021

Tilgængelighed og enhedskrav

myMirka er tilgængelig gratis overalt i verden (køb tilbydes i appen vedrørende avancerede funktioner) via Google Play og App Store. myMirka giver mulighed for tilslutning via Bluetooth lavenergiteknologi og er tilgængelig i lande, hvor Mirka har Bluetooth-certifikat. myMirka Lite (Bluetooth-tilslutning deaktiveret) er tilgængelig i alle andre lande.

Liste over lande hvor Bluetooth er aktiveret i myMirka app.

Enhedskrav til myMirka-appen

• Kræver version 5.0 eller nyere for Android-enheder
  • Kræver version 9.1 eller nyere for iOS-enheder
  • myMirka er ikke kompatibel med Windows-enheder
    Download myMirka app

Tilgængelige sprogversioner

myMirka-appen har en backend-kommunikationsintegration med andre myMirka-tjenester. De tilgængelige sprogversioner er anført nedenfor. Engelsk er reservesprog og samtidig standardsprog i lande, hvor det lokale sprog ikke er tilgængeligt.

• Kinesisk forenklet (zh-Hans)
  • Tjekkisk (cs)
  • Dansk (da)
  • Nederlandsk (nl)
  • Estisk (ee)
  • Finsk (fi)
  • Fransk (fr)
  • Tysk (de)
  • Italiensk (it)
  • Lettisk (lv)
  • Litauisk (lt)
  • Norsk (no)
  • Polsk (pl)
  • Portugisisk, Brasilien (pt-br)
  • Russisk (ru)
  • Spansk (es)
  • Svensk (sv)
  • Tyrkisk (tr)

Registrering som bruger

myMirka-appen beder brugeren om at registrere sig, når myMirka åbnes første gang.
Hvis brugeren beslutter sig for ikke at lade sig registrere, vil myMirka minde brugeren om registreringen på et senere tidspunkt, og denne meddelelse gentages, indtil brugeren har foretaget registreringen.