myMirka-appens forskellige funktioner

Written by Matti Rossi

Last published at: August 13th, 2021

Lagring og brug af data

myMirka sender dataene til Mirkas database. Mirka indsamler, registrerer, behandler, benytter og overfører følgende data fra myMirka: Kontooplysninger (fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnumre), værktøjets ID samt brugerdata og geografiske placering for værktøjet. Mirka må analysere og benytte mine data til produktregistrering og support samt til markedsundersøgelse, produktudvikling og marketing. Mirka benytter også værktøjer (fx Google Analytics) til at indsamle information om min brug af appen (fx hvilke funktioner jeg benytter og hvornår) og mit udstyr (fx operativsystem) herunder min IP-adresse (brugsdata) til at evaluere brugen af appen samt forbedring af den. Brugsdata gemmes i en database, der er ejet af Mirka, og bruges udelukkende af Mirka til produktservice og produktudvikling.

Bemærk! Det meste, men ikke alt, Mirkas elværktøj og ledningsfri værktøj understøtter Bluetooth. Derudover er Bluetooth-funktionen deaktiveret i visse lande i overensstemmelse med den lokale lovgivning.

Garantiregistrering af Mirka elværktøj via myMirka-appen

Hvis dit Mirka elværktøj understøtter Bluetooth, kan du registrere det via myMirka-appen.

Download appen fra App Store eller Google Play. Klik på knappen ”Register tool” (Registrer værktøj), og udfyld garantiregistreringsformularen.

Du kan nemt foretage registreringen ved blot forbinde dit Mirka elværktøj med myMirka-appen, hvorefter produktnavn og serienummer automatisk tilføjes i formularen.

Hvis du vælger ikke at forbinde værktøjet med appen eller befinder dig i et land, hvor Bluetooth-funktionen er deaktiveret, kan du indsætte serienummeret ved at finde serienummerets stregkode (S/N) på produktets emballage og scanne den. Scan derefter EAN- eller UPC-stregkoden fra produktmærkaten, hvis produktnavnet ikke vises automatisk.

Tilføj købsdato, upload og gem købskvitteringen eller fakturaen, og indsend garantiregistreringen.

Du kan få flere oplysninger og følge den trinvise vejledning på Garantiregistrering

Kontakt os via myMirka App

Det er let kontakte os og give feedback via myMirka-appen. Dine kontaktoplysninger kan tilføjes automatisk, hvis du har udfyldt registreringsformularen. Indtast din besked, angiv en smiley-feedback og indsend. Din besked besvares via den e-mailadresse, du har angivet ved registreringen.

Læs vores nyheder

Nyhedsknappen omdirigerer dig til vores nyhedsside på websitet. Hvis der ikke er opslået nogle nyheder på dit lokale website, eller hvis Mirka ikke har et lokalt website i dit land, bliver du omdirigeret til vores hovednyhedsside på www.mirka.com.

Visning og download af dokumenter

Dokumentknappen omdirigerer dig til maskinmanualer, sprængskitser og tilgængelig litteratur på vores websites. Du kan få vist eller downloade PDF-udgaver til din enhed..

Tilslut dit værktøj via appen

Brugeren kan få oplysninger om slibeprocessen ved at tilslutte Mirkas intelligente, elektriske slibemaskiner til mobilappen via Bluetooth med lavenergiteknologi. Appen måler det aktuelle vibrationsniveau og viser det på en farvekodet måleværktøj. Brugeren kan nemt overvåge og følge eksponeringsniveauet, som registreres gennem de sidste fem minutter af anvendelsesforløbet. Endvidere vises hastighedsindikationen i et separat måleværktøj.

Brugeren også måle deres daglige vibrationseksponering under forudsætning af, at værktøjet altid er forbundet med appen. Vibrationsniveauet måles i henhold til ISO-standarden 5349-1:2001(E). Speedometeret bliver gult, når operatøren udsættes for et maksimalt dagligt vibrationseksponeringsniveau på 2,5 m/s2. Appen giver også gode råd om, hvordan man kan reducere vibrationer, og oplyser, når grænsen for maksimal daglig vibrationseksponering er overskredet.

Hvordan forbinder jeg mit værktøj med myMirka-appen‍

Forbind automatisk

Du kan aktivere funktionen for automatisk forbindelse med det senest forbundne værktøj.
Kun én enhed kan være forbundet via Bluetooth ad gangen.

Ændring af enhedsnavn

myMirka-appen genererer automatisk elværktøjets navn og serienummer. Du kan give dit værktøj et personligt eller brugerdefineret navn ved at redigere disse oplysninger.