Sådan registrerer du dit værktøj

Written by Matti Rossi

Last published at: January 30th, 2024

Du kan registrere dit Mirka værktøj via

1. myMirka applikationen (mobil eller tablet)
2. myMirka online (browser på computeren)

1. Registrering via myMirka applikationen

1. Åbn myMirka eller download appen fra App Store eller Google Play. Logge ind.

2. Klik på "Mina værktøj" og "Registrer værktøj".

3. Indtast værktøjets serienummer. Dobbelttjek at værktøjets serienummer og produktnavn automatisk kommer frem i formularen.

4. Udfyld købsdatoen og upload kvitteringen. Tjek at de øvrige oplysninger på formularen er korrekte.

5. Bekræft.

2. Registrer dit værktøj på myMirka online

1. Log ind på myMirka online: https://my.mirka.com/da-dk/login.

Hvis du ikke har en konto på myMirka, kan du nemt oprette en her:  https://my.mirka.com/da-dk/registerBEMÆRK: Glem ikke at aktivere kontoen.

2. Tryk på knappen "Registrer værktøj".

3. Indtast værktøjets serienummer. Dobbelttjek at værktøjets serienummer og produktnavn automatisk kommer frem i formularen.

4. Udfyld købsdatoen og upload kvitteringen. Tjek at de øvrige oplysninger på formularen er korrekte.

5. Bekræft.