Hvordan får jeg repareret mit værktøj

Written by Matti Rossi

Last published at: January 30th, 2024

Bestil din maskinreparation via myMirka online

Log ind på https://my.mirka.com/da-dk.

• Hvis du er distributør og har adgang til Partnerportalen, logger du ind med de samme loginoplysninger.
  • Hvis du har en virksomhed/forbruger, opretter du nemt en konto og registrerer dig på https://my.mirka.com/da-dk/register.

BEMÆRK: Glem ikke at aktivere kontoen. Følg derefter trinnene i myMirka online for at indsende din maskine til service/reparation.

Værktøj der indsendes til reparation omfattet af garantien, skal være vedlagt en gyldig kvittering for købet eller fakturaen. Vedr. reparationer i den forlængede garantiperiode på et år skal værktøjet være vedlagt en gyldig kvittering eller faktura samt et gyldigt bevis for den udvidede garanti. Garantianmodning skal indgives inden for garantiperioden og så snart som muligt efter det tidspunkt hvor fejlen eller problemet blev opdaget.

For yderligere information om maskinreparationer læs Betingelser og vilkår for Mirka værktøjsservice.

Eftersalg og service

For at din garanti fortsat skal være gældende og for at sikre optimal sikkerhed og funktion af værktøjet, skal service af værktøj med Mirkas varemærke udføres af et Mirka-autoriseret servicecenter. Ved spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.