Hvor lang er levetiden for batteriet til batteridrevet værktøj

Written by Matti Rossi

Last published at: August 13th, 2021

Batteri og oplader, der følger med ved køb af værktøjet, er omfattet af 2+1-års garantien. Garantien dækker ikke dele, der er købt separat. Garantien for batteriet er gældende i 2+1 år eller 300 opladninger fra købsdatoen alt efter, hvad der forekommer først.

Når batteriet er udtjent, skal det bortskaffes i henhold til de gældende love og bestemmelser.